Vivus – Lån med en hurtig kredit

vivus kviklån

Vivus den hurtigste vej til penge nu

Vivus er muligvis Danmarks mest kendte udbyder af kviklån. Med deres utallige reklamekampagner på TV, i busser, og så videre, har de fleste nok hørt navnet før. Men hvad er de for en virksomhed, og hvad tilbyder de? Det ser vi nærmere på i denne guide.

Hurtig udbetaling!
Vivus

Vivus

2.000 - 12.000 kr.

Lånebeløb

1 - 6 mdr.

Tilbagebetaling

20 år

Min. alder

22,50 - 22,50%

Rente/år

Hurtigt!Lynhurtigt svar

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.3/10

 

Hos Vivus kan du låne mellem 2000 og 12.000 kroner, og du bestemmer helt selv tilbagebetalingsperioden. Så om du skal lave en akutlån, som du kan betale tilbage til Vivus næste gang du får løn, eller om du er lidt mere presset, og gerne vil have et år eller to til at tilbagebetale lånet, så er det også en mulighed.

Læs med videre i vores anmeldelse af Vivus, og bliv klogere på hvem de er som virksomhed, hvad de tilbyder, hvilke krav de stiller til dig som låner, hvor meget deres lån koster, og mere. Vi slutter af med en konklusion, der gerne skulle gøre dig klogere på om Vivus er den rette låneudbyder for dig.

 

Information om Vivus Lån

I modsætning til andre låneudbydere i Danmark, som for eksempel Cashper og Bonuslån, så er Vivus et alment kendt brand, som de fleste danskere vil kunne nikke genkendende til. Allerede her får Vivus et point, de har et stærkt brand, og det er noget nemmere at skabe og bibeholde, hvis man udbyder gode lån og behandler sine kunder ordentligt.

Vivus er ejet af 4finance ApS, som er et selskab der lever af at udlåne penge med ubegrænset løbetid. Dette gør de blandt andet igennem Vivus her i Danmark, samt andre brands i 16 andre lande rundt omkring i verden, herunder USA, Argentina, Tyskland, Tjekkiet, Finland, og mange flere.

Hurtigt og online lån hos Vivus

Når du vælger at låne hos Vivus, foregår hele processen online. Det betyder kort sagt, at du kan ansøge og blive godkendt på få minutter. Hvis du er rigtig hurtig, så kan pengene stå på din konto ét minut efter, du går i gang med din ansøgning.

Det, at Vivus.dk er en digital virksomhed, betyder også, at de ikke har fysiske filialer rundt omkring i landet som en bank for eksempel har. Til gengæld kan du komme i kontakt med deres kundeservice mellem 8:00 og 18:00 i løbet af ugen både per telefon, e-mail og live chat på deres hjemmeside.

Men hvis du alligevel vil se om ikke du kan klare hele processen uden at skulle ringe til kundeservice-nummeret, så læs med videre i vores guide her, for et par gode tips og tricks til dit næste kviklån hos Vivus.

Hvor meget kan man låne hos Vivus?

Som vi nævnte det i introduktionen til vores anmeldelse, så kan du hos Vivus låne fra 2000 kroner og helt op til 12.000 kroner. Du bestemmer helt selv beløbet med intervaller af 100 kroner via en slider på forsiden af deres hjemmeside. Låneberegneren justerer automatisk de relevante tal, efterhånden som du justerer på beløbet, som du ønsker at låne.

Som førstegangskunde får du 50 procent i rabat på renterne på dit første lån, hvilket også bliver gjort tydeligt på forsiden, samt i låneberegneren. Du får vist alle de vigtige tal lige fra din første rentebetaling og din samlede tilbagebetaling til din ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), kreditomkostninger og så videre.

Det bliver simpelthen ikke mere overskueligt og nemt.

Vivus tilbagebetalingsperiode

I modsætning til mange andre kviklåns-virksomheder, så vælger du helt selv hvor lang dit låns løbetid skal være. Du betaler blot en månedlig rente hver 30. dag, indtil du vælger at indfrie lånets beløb. Det kan være inden for den første måned eller det kan være inden for de næste fem år. Du bestemmer helt selv.

Du kan se din forventede månedlige ydelse, når du ændre på tallene i låneberegneren. Den ændre sig naturligvis alt efter hvor meget du ønsker at låne. På Vivus hjemmeside kan du altid se hvor meget du skylder, hvor meget du skal betale næste og så videre.

Renterne tilskrives hver måned, som det er normalt for kviklån. Det betyder at jo længere tid du bruger på at betale dit lån fra Vivus tilbage, jo dyrere bliver det for dig i renter. Da du selv kan vælge din tilbagebetalingsperiode kan det være fristende bare at vente med at betale beløbet tilbage, men vi anbefaler altid, at man betaler sit lån tilbage så hurtigt som din økonomi tillader.

 

Tag et kig på ÅOP’en (årlige omkostninger i procent) når du modtager dit endelige lånetilbud, og sammenlign gerne med andre låneudbydere, som du kan finde anmeldelser af her på siden. ÅOP’en skal altid være oplyst i lånetilbuddet, og vil være et procenttal, som fortæller dig hvad ddine samlede årlige omkostninger til lånet er. Dermed vil et lavere ÅOP-tal betyde et billigere lån.

 

Krav for Vivus Lån

Som så mange andre lånevirksomheder, stiller Vivus en række krav til deres kunder. Hos Vivus stiller de ikke nogle krav, som størstedelen af Danmarks andre lånevirksomheder heller ikke stiller til deres kunder. Som Vivus-kunde skal du kunne opfylde følgende:

 

  • – Du skal være 20 år eller ældre
  • – Du skal være dansk statsborger
  • – Du skal have et dansk telefonnummer
  • – Du skal have en dansk adresse
  • – Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse

 

Derudover, er det vigtigt, at du ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian (også kaldet RKI-registret) eller Debitor Registret. Og så skal du have en dansk bankkonto, så dine penge kan blive udbetalt der til i en fart.

 

Sådan låner du hos Vivus

Når du har valgt at du vil søge om et lån hos Vivus, foregår det 100 procent via internettet – alt sammen på Vivus’ hjemmeside. Det betyder, at du ikke er begrænset til kun at kunne søge om lånet inden for “normale” åbningstider – du kan søge døgnet rundt, alle årets dage.

Det at Vivus er en digital virksomhed, betyder, som nævnt tidligere, at de ikke har nogle fysiske afdelinger, som du kan møde op hos – men det er oftest en fordel. En digital ansøgnings- og godkendelsesproces gør det nemlig muligt for Vivus at holde priserne og behandlingstiden nede. Der er desuden ikke nogen rådgivere eller lignenede der skal godkende din ansøgning og stille dig en masse spørgsmål. På den måde kan du få dine penge på blot ét minut, helt uden spørgsmål til hvad pengene skal bruges til.

 

Ansøgningsprocessen starter på Vivus.dk, hvor du vælger hvor mange penge du ønsker at låne. Herefter vil du blive bedt om at oplyse diverse personlige oplysninger, som blandt andet dit CPR-nummer, dit reg.-nummer, kontonummer, telefonnummer, e-mail og mere. På samme tidspunkt opretter du en brugerkonto, hvor du kan logge ind og løbende tjekke status på dit lån.

 

Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, som Vivus har brug for, for at kunne udbetale lånet til dig, vil du blive sendt videre til en side, der fortæller dig hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt eller ej. Hvis du opfylder ovenstående lånekrav, er sandsynligheden for et godkendt ansøgning meget høj, og du vil i så fald, have pengene på din konto med det samme.

Sikkerheden er altid i top hos Vivus

Dine oplysninger er naturligvis i sikre hænder, når de bliver indtastet på Vivus.dk. Hjemmesiden er udstyret med et SSL-certifikat, hvilket betyder, at du er forbundet til siden med en sikker og krypteret forbindelse. Dette SSL-certifikat bør alle hjemmesider, der håndterer dine oplysninger, have. I de fleste browsere er den krypterede forbindelse symboliseret med en låst hængelås ved siden af URL’en.

 

Skal du låne hos Vivus?

Hvis du er på udkig efter en kredit til at låne under 12.000 kroner, så er Vivus et rigtig godt sted at starte. De har en række fordele, som automatisk gør dem til en af Danmarks mest attraktive udbydere af kredit som lån. Du kan blandt andet justere beløbet ned til 2000 kroner, så du kun låner præcis det, du har behov for. Derudover, foregår hele processen online, du vælger helt selv løbetiden, der er ingen urealistiske krav, og så står pengene på din konto hurtigt efter du er godkendt.

Vivus lån – Udbetaling med det samme?

Da Vivus er en løbende kredit, der kan vare så længe som du ønsker, er den ikke underlagt den nye lov om 48 timers ventetid for kviklån. Du får derfor dine penge rigtig hurtigt hos Vivus. Det er en stor fordel for dig der har brug for penge nu og her. Ingen ventetid, kun et hurtig og nemt sted at låne penge.

God kundeservice

Det er naturligvis også rart at kunne komme i kontakt med sin låneudbyder, når det drejer sig om mange penge, og derfor har Vivus også en alsidig kundeservice med fornuftige åbningstider. Og endelig, så har virksomheden bag Vivus afdelinger i hele verden, hvilket betyder, at de ikke bare gør det godt i Danmark.

Så hvis du er på udkig efter en udbyder til at dække dine akutte økonomiske behov, uden at de stiller spørgsmål til formålet med lånet, og bare udbetaler pengene hurtigt og sikkert – så er Vivus det rigtige valg for dig.

 

 

Vivus’ adresse og kontaktinformationer

Vivus.dk

Vesterbrogade 1L, 4.

1620 København V
Danmark

TLF:+45 78 77 20 68

E-mail: info@vivus.dk

Låneeksempler Vivus.dk:

Partnerfirma – Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+. 14 dages fortrydelsesret.