L’EASY Minilån

 L’easy Minilån 2020

De fleste danskere er ikke et sekund i tvivl om hvad L’EASY er, og hvad de tilbyder.  Det er nok tæt på alle danskere, der har hørt om L’easy Minilån, da det er en forbrugerfavorit igennem mage år.

Læs med i vores anmeldelse af L’easy Minilån, og bliv meget klogere på alt, hvad der er nødvendigt at vide, når du overvejer at tage et lån nyt lån. Se de mange fordele ved Minilån fra L’easy der har gjort det så populært.

Forbrugerfavorit
L’easy Minilån

L’easy Minilån

10.000 - 100.000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Tilbagebetaling

21 år

Min. alder

9,90 - 19,56%

Rente/år

Gode vilkårHurtigt!Lav rente

Partnerfirma - Annoncering
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. 14 dages fortrydelsesret.

Fremragende9.2/10

Det kan du med et L’easy Minilån

Med et L’easy Minilån kan du låne op til 50.000 kroner og betale dem tilbage over op til 10 år, til fornuftige omkostninger. Det kan derfor være et rigtig fint lån, hvis man står og skal købe et dyrt stykke elektronik, eller når vaskemaskinen er brudt sammen, og man ikke lige har økonomien til at købe en ny.

Ansøgningen foregår via internettet, og L’easy Minilån sørger for at du får svar inden for én time. Når du er blevet godkendt, og har underskrevet lånetilbuddet via internettet, så bliver pengene sendt afsted med det samme, så du har dem på din bankkonto samme dag.

Læs med videre i vores guide til L’easy Minilån, og bliv klogere på hele processen fra start til slut, samt se hvilke krav, der bliver stillet til dig som låner, hvor meget du reelt kan låne, og hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage.

Information om L’easy Minilån

L’easy Minilån er et underbrand af det danske aktieselskab 3C RETAIL A/S, som også står bag L’easy, DER Privat Finans og Thorn Privat Finans. Sidstnævnte er repræsenteret både på det norske og svenske marked. Hele koncernen har hovedkontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense C, og det er altså også herfra, at L’easy Minilån bliver administreret.

Der er ingen tvivl om at L’easy har haft succes, og det er uden tvivl en stor og erfaren virksomhed, der ved hvad de laver – også når det kommer til at udbyde lån til almindelige forbrugere som dig og mig.

Som vi nævnte i introduktionen, så foregår ansøgningsprocessen for et lån hos L’easy Minilån online. Med andre ord kan du ansøge om et lån på op til 50.000 kroner gennem L’easy Minilån, bare du har en enhed, der kan gå på internettet. Så er det i princippet ligegyldigt om du sidder hjemme ved spisebordet, eller om du er på jordomsejling – bare du har internetadgang. Du skal ikke bruge nogle papirer eller andet, så du kan klare at få Minilånet med få klik fra mobilen.

Svar på under 1 time hos L’easy Minilån

Når du har ansøgt om et lån, vil du få svar inden for en time. Med svaret vil du modtage et lånetilbud, som du kan kigge igennem i ro og mag, inden du beslutter dig for at underskrive det med dit NemID. Når først du har underskrevet tilbuddet, så bliver pengene sat til overførsel, så de står på din bankkonto samme dag. Alt sammen uden, at du har rejst dig fra spisebordsstolen.

Men bare fordi det hele er så digitalt, så betyder det ikke, at der ikke er bankende hjerter bag, som står klar til at hjælpe i tilfælde af, at du skulle have spørgsmål. Som du måske kender det fra reklamerne, så kan du blot ringe på 8×8 også kendt som 88 88 88 88, hvor der sidder et hav af søde medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål. Hvis du ikke lige er i humør til at snakke i telefon, er det naturligvis også muligt, at komme i kontakt med L’easy Minilåns kundeservice via e-mail eller via en live chat på deres hjemmeside.

Skal det bare gå stærkt så er du heldig. Ansøgningsprocessen er nemlig så enkelt, at du slet ikke får brug for at sludre med de søde kundeservicemedarbejdere. Det er nemlig så meget lige ud af landevejen, at langt de fleste kan finde ud af det. Men mere om det senere – lad os først kigge på, hvor mange penge du rent faktisk kan låne, når du ansøger om et lån hos L’easy Minilån.

Hvor meget kan man låne hos L’easy Minilån?

Hos L’easy Minilån har du muligheden for at låne mellem 10.000 og 50.000 kroner.

På virksomhedens hjemmeside vil du blive mødt af en låneberegner, som giver dig alle de muligheder og oplysninger, som du har brug for. En af disse muligheder, er en slider med overskriften “Vælg dit lånebeløb”. Her kan du justere på, hvor meget du ønsker at låne mellem de 10.000 og 50.000 kroner, som L’easy Minilån tilbyder deres kunder.

Efterhånden som du justerer på det ønskede lånebeløb, kan du blandt andet se, hvordan din månedlige ydelse ændrer sig. Jo højere et beløb du vælger, jo højere bliver din månedlige ydelse.

Det gode ved en interaktiv låneberegner som denne, er at du har en nogenlunde idé om, hvor meget du kommer til at skulle betale om måneden, hvad dine endelige omkostninger bliver, diverse gebyrer, og så videre. Dermed, er der ikke så meget at blive overrasket over, når du modtager dit endelige lånetilbud. Og det er endnu en af de store fordele ved L’easy Minilån, de giver dig alt hvad du behøver at vide, inden du har indtastet så meget som bare dit fornavn.

L’easy Minilåns tilbagebetalingsperiode

Lånebeløbet er ikke det eneste, som du kan justere, når du benytter låneberegneren på L’easy Minilåns hjemmeside. Ved siden af kan du nemlig også vælge din ønskede løbetid. Tilbagebetalingsperioden går fra 24 måneder (to år) til 120 måneder (ti år), og justeres med 12 måneder ad gangen (ét år).

Som du kan se, når du ændrer på løbetiden, så betyder en lang løbetid en lavere månedlig ydelse, men flere samlede kreditomkostninger – og omvendt, hvis man vælger en kortere løbetid, så bliver den månedlige ydelse højere, men de samlede omkostninger lavere.

Med andre ord, er det altid fornuftigt at vælge den kortest mulige løbetid, som ens økonomi kan holde til, da man på den måde undgår at skulle betale mere i renter end man strengt taget behøver.

Derfor anbefaler vi også altid, at man, inden man tager et lån, sætter sig ned og kigger på hvor meget man har råd til at betale tilbage om måneden. På den måde undgår man at vælge en alt for lav månedlig ydelse, der blot resulterer i at man skal bruge de næste tre år på at betale et lån tilbage, som man i virkeligheden kunne have betalt af på ét år. Omvendt vælger man heller ikke en så høj månedlig ydelse, at man ikke kan betale sine regninger hver måned, og dermed ender med at få rykkergebyrer, og så videre.

 

Heldigvis giver L’easy Minilån dig den fleksibilitet, at du helt selv kan vælge dit låns løbetid, og dermed også den månedlige ydelse. Så kan du tilpasse det præcis, som det passer til din økonomi.

 

Når du har fået valgt det endelige lånebeløb, som du er interesseret i at låne, samt den tilbagebetalingsperiode du ønsker, så er det blot at klikke “Ansøg nu”. Du vil blive ledt videre i ansøgningsprocessen, hvor du vil blive bedt om at udfylde enkelte, relevante oplysninger, som L’easy Minilån benytter til at vurdere din ansøgning. Når du er færdig er det blot at læne sig tilbage og vente en lille time, hvorefter du vil modtage svar på ansøgningen.

 

Krav for at blive godkendt til L’easy Minilån

Som alle lånevirksomheder, stiller L’easy Minilån også krav til deres lånere. Listen er dog knap så lang som hos nogle af konkurrenterne, eftersom L’easy Minilån foretager en mere individuel vurdering af hver ansøgning, i modsætning til den mere standardiserede “alle over en kam”-tilgang som andre lånevirksomheder har.

 

De tre primære krav, som du bliver stillet når du ansøger om et lån hos L’easy Minilån er følgende:

 

  • – Du skal være 21 år eller ældre
  • – Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI
  • – Du skal kunne dokumentere din indtægt (i tilfælde af, at det bliver nødvendigt)

 

L’easy Minilåns – Sådan låner du

Som vi efterhånden har nævnt et par gange, så er det en fornøjelse at ansøge om et lån hos L’easy Minilån. Det kan nemlig foregå 100 procent digitalt, så man ikke behøver at møde op i en bankfilial, hvor man skal stå til ansvar over for en rådgiver i forhold til hvad pengene skal benyttes til. Samtidig, er åbningstiderne hos L’easy Minilån ganske generøse, og deres kundeservice står derfor til rådighed mellem 8 og 22 alle ugens dage. Det er også i dette tidsrum, at de godkender ansøgninger til deres lån.

Start med at vælge hvor meget du vil låne og se hvad det koster straks

Du starter din ansøgning ved at benytte den tidligere beskrevne låneberegner. Her fastsætter du hvor meget du ønsker at låne, og over hvor lang tid du ønsker at betale lånet tilbage. Når du har valgt lånebeløbet og løbetiden, klikker dig videre ved hjælp af den store grønne knap med teksten “Ansøg nu”.

Herefter bliver du ledt videre til en side, hvor du bliver bedt om en række oplysninger, som L’easy Minilån skal bruge for at sætte dit lån i gang. Det gælder blandt andet dit fulde navn, din adresse, dit telefonnummer, din e-mail og din fødselsdato. Inden du går videre i processen, vil du blive bedt om at erklære at du accepterer L’easy Minilåns lånebetingelser og deres privatlivspolitik. Herunder gælder det, at du bekræfter, at du er fyldt 20 år, at du ikke er registreret i RKI-registret, og at du kan dokumentere din indtægt, hvis det bliver nødvendigt.

Når det er klaret, vil du blive bedt om at logge ind med dit NemID, hvorefter L’easy Minilån trækker de sidste oplysninger, som du har brug for, for at kunne vurdere din ansøgning. Når det er gjort, er det blot at vente på, at du får svar enten på e-mail eller via telefon, alt efter hvad du har valgt som foretrukne kontaktmulighed.

Modtag dit lånetilbud på under 1 time

Sammen med godkendelsen vil du modtage et endeligt lånetilbud, der oplyser dig om alle betingelser og omstændighederne for dit endelige lån. Det gælder blandt andet dine renteomkostninger, som kan variere fra kunde til kunde. Tilbuddet kan du gennemlæse i ro og mag, og eventuelt sammenligne med tilbud fra andre udbydere, inden du underskriver det digital med dit NemID.

Husk at holde udkig efter tilbuddets ÅOP (årlige omkostninger i procent). Det er et tal, der skal fremgå af alle lånetilbud i Danmark, og er tænkt som et sammenligningspunkt for forskellige låneaftaler. Jo højere ÅOP-tallet er, jo dyrere er lånet. Hvis du har indsamlet et par lånetilbud, kan det derfor være fordelagtigt at vælge det lån med den laveste ÅOP, da det vil være det billigste alternativ.

Udbetaling samme dag med L’easy Minilån

Når du har underskrevet aftalen, vil pengene blive sat til overførsel med det samme, så du har dem samme dag, som aftalen er underskrevet. Hvis du ender med at skrive under på dit lånetilbud i weekenden eller i helligdage, vil du modtage pengene på din bankkonto på den førstkommende hverdag.

Men hvis du har søgt og underskrevet indenfor L’easy Minilåns normale åbningstider, så går der ikke meget mere end en times tid, fra du starter din ansøgning, til alt kan være godkendt og underskrevet, og pengene kan stå på din konto. Det bliver da vist ikke nemmere og mere effektivt end det.

Styr på sikkerheden hos Minilån

Hos L’easy Minilån er man godt klar over, at persondata er super vigtigt, og noget, som mange er bekymrede for. Og da de håndterer en hel del sensitiv information, bliver dine data naturligvis behandlet i fortrolighed af de involverede medarbejdere. Derudover, er L’easy Minilåns hjemmeside udstyret med et SSL-certifikat, som betyder, at din forbindelse til hjemmesiden er sikker og krypteret. Det besværliggør adgangen for uvedkommende, og holder dermed din data sikker. En hjemmeside med et SSL-certifikat kan oftest genkendes med et symbol af en låst hængelås ved siden af webadressen i din internetbrowser. Derudover, kan du også kigge efter om webadressen starter med https i stedet for http – det betyder nemlig også, at forbindelsen er krypteret.

 

Skal du låne hos L’easy Minilån?

L’easy Minilån er det helt rigtige lån for dig, hvis du er på udkig efter et kviklån på mellem 10.000 kroner og 50.000 kroner med lidt længere tilbagebetaling, mod en lavere rente.

Her får du ingen månedlig ydelse, der overvælder dig fuldstændig, men et meget overskueligt lån, tilbudt af en etableret og erfaren virksomhed, som har et stort hold af kundeservicemedarbejdere, som blot sidder klar til at besvare dine henvendelser alle ugens dage, i tilfælde af, at du skulle være i tvivl om noget.

Den individuelle kreditvurdering kan komme dig til gode, da du på papiret måske ikke ser ud som en fantastisk kandidat hos nogle af de lånevirksomheder med høje lånekrav, men du i realiteten er den perfekte lånetager. Det åbner L’easy Minilån op for, og det er naturligvis også en stor fordel.

 

Alt i alt, er den nemme ansøgningsproces, den hurtige godkendelse og endelig den gode kundeservice, alle rigtig gode grunde til at vælge L’easy Minilån som din næste låneudbyder. Kombineret med en lav pris og straksudbetaling af pengene samme dag, er det til at forstå hvorfor L’easy minilån har været en favorit på det danske marked for kviklån i mange år.

Her kan du se hvordan L’easy Minilån klarer sig i mod de 3 mest populære kviklån lige nu:

 

L’easy Minilåns adresse og kontaktinformationer:

L’EASY Minilån (3C RETAIL A/S)

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Danmark

CVR: 21478008

Kontakt L’easy Minilån på telefon 88 88 88 88.

E-mail minilaan@leasy.dk