Ferratum Kredit – Penge på 45 min!

ferratum kredit

Ferratum Kredit 2019

Ferratum er en af de ældste udbydere af kviklån. De blev stiftet  i Finland i år 2005, og var dermed en af de første virksomheder til at introducere muligheden for at låne penge online. Siden da, har de udvidet til hele 25 lande, som naturligvis, blandt andet, tæller Danmark.

Derfor tilbyder de nu danskerne Ferratum Kredit, som er navnet på det lån, som du kan tage hos Ferratum. Du kan låne mellem 1.500 kroner og 20.000 kroner, med månedlig afbetaling. Det er hurtigt og nemt, og du kan ansøge fra din sofa via din telefon, computer eller tablet, døgnet rundt.

 

“Når du har ansøgt, bliver du godkendt på blot fem minutter, og pengene står på din konto inden for 45 minutter.”

Mere bekvemt bliver det nærmest ikke og Ferratum er meget kendt for deres lynhurtige udbetaling af pengene

Læs med videre i vores guide til Ferratum, hvor vi kigger på, hvilke krav de stiller til dig som låner, hvem de er som virksomhed, hvordan du ansøger om et lån, hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage, og meget mere.

Information om Ferratum Kredit

Som nævnt er Ferratum efterhånden en lånevirksomhed med mange år på bagen. Der er ingen tvivl om, at de har haft stor succes i deres 14 års levetid. Det ses for eksempel på de utallige lande, som de er repræsenteret i.

Ferratum adskiller sig også fra mange af konkurrenterne, ved aktivt at støtte det danske og internationale sportsliv. De sponsorerer derfor blandt andet racerholdet STARD i FIA World Rallycross Championship 2019, og Team Rynkeby, som, gennem deres cykelløb, samler penge ind til børn med kritiske sygdomme.

Ferratum kredit i Danmark

Bag den danske afdeling af Ferratum står Ferratum Denmark ApS. Virksomheden blev stiftet som anpartsselskab tilbage i 2009, og kan dermed snart fejre 10-års jubilæum. Igennem de 10 år, har de lånt penge ud til rigtig mange danskere. Det har resulteret i en Trustpilot score på 7,9 ud af 10 stjerner, hvilket er ganske pænt med næsten 1.500 anmeldelser. Her roser kunderne dem især for deres nemme ansøgningsproces, en hurtig godkendelse og udbetaling af penge på 45 min. Kundeservicen får også meget ros og tilfredsheden er generelt meget høj blandt kunderne.

Og det er lige netop de punkter, som Ferratum er rigtig gode til. Hele ansøgningsprocessen foregår via internettet, og det tager ikke mere end et par minutter, fra du går i gang, til ansøgningen er sendt afsted. Og, som nævnt tidligere, bliver du godkendt på fem minutter, og pengene står på din konto inden for 45 minutter. Så hvis du har akut brug for penge, så bliver det nærmest ikke bedre.

Lad dig ikke skræmme af, at Ferratum er en digital virksomhed, uden menneskelig kontakt eller fysiske filialer, som du skal møde op i, for at søge om et lån. Der er mennesker bag hele foretagendet, og de står altid klar til at hjælpe dig, og svare på spørgsmål, hvis du, mod forventning, skulle gå i stå under låneansøgningen. Deres kundeservice har nemlig åbnet fra 9:00 – 20:00 på alle hverdage, og 10:00 – 14:00 om lørdagen. De kontaktes på telefon, e-mail, eller via deres livechat på hjemmesiden.

Nu er du blevet klogere på Ferratum som virksomhed, så lad os komme videre til det, der for alvor betyder noget. Nedenfor, ser vi nærmere på, hvilke krav virksomheden stiller til dig som låner, hvordan ansøgningsprocessen foregår, hvor lang løbetid, du kan få på dit lån, og meget mere.

 

Hvor meget kan man låne hos Ferratum?

Hos Ferratum tilbyder de kassekredit til deres kunder. Det vil sige, at når du ansøger bliver du godkendt til X antal kroner i kredit, og så bestemmer du selv, hvor stor en del af kreditten, du ønsker at bruge. En relativt nyskabelse for det danske lånemarked, men utrolig fleksibelt og med god mulighed for at spare penge i forhold til et helt almindeligt kviklån med fast beløb.

Ansøgningsprocessen starter på Ferratums hjemmeside, hvor du vælger hvilket beløb, du ønsker at kunne låne. Her kan du vælge mellem 1.500 kroner og 20.000 kroner med intervaller af 500 kroner. På den måde, så ender du med kun at anmode om det beløb, som du rent faktisk har brug for.

Lånebeløb Ferratum Kredit

Beløbet vælger du i Ferratums låneberegner, som automatisk justeres efterhånden som du ændrer på det ønskede lånebeløb. Her vil du kunne se din månedlige ydelse, og et priseksempel på lånet, baseret på en 12 måneders tilbagebetalingsperiode. Her vil du kunne se alle de relevante oplysninger, som kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb, din faste debitorrente og, vigtigst af alt, din ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent).

Ansøg om kredit hos Ferratum

Når du er nået frem til, hvilket beløb, du ønsker at ansøge om, så klikker du blot “Ansøg nu”, hvorefter du vil blive bedt om at udfylde relevante oplysninger, og så er det bare at åbne bankkontoen, og se pengene tjekke ind. Hurtigere og nemmere bliver det faktisk ikke og det er en af mange fordele hos Ferratum Kredit.

 

Ferratums tilbagebetalingsperiode

Når du låner hos Ferratum bestemmes tilbagebetalingsperioden af det beløb, som du ender med at låne. Det kan variere mellem 5 måneder og 47 måneder, alt efter omstændighederne.

Din månedlige ydelse vil være 12,5% af din udstående kredit eller 500 kroner, alt efter hvad der er højest. De første 30 dage er rentefrie, hvilket vil sige, at du først betaler renter fra anden måned, hvor du har dit lån.

Lån med afdragsfrie måneder hos Ferratum

Alt efter hvordan din økonomi ser ud, kan du måske ønske at undlade at betale en måned eller to om året. Heldigvis, så giver Ferratum mulighed for, at du kan anmode om op til to betalingsfri måneder om året, så du kan få et pusterum, hvis økonomien er har brug for lidt luft.

Omvendt kan du, når der er bonus på kontoen, også betale mere end din månedlige ydelse, og dermed hurtigere få betalt dit lån tilbage, så du kan reducere bunken med regninger.

Vi anbefaler naturligvis, at du gør brug af muligheden for at betale mere end den månedlige ydelse, når du økonomien tillader det, da man altid bør stile efter at komme af med sin gæld, så hurtigt, som det nu kan lade sig gøre. Jo længere du har lånet, jo mere ender du nemlig med at betale i renter.

Så kæmpe pluspoint til Ferratum for at være super fleksible, og give dig muligheden for at tilpasse dit afdragsforløb efter din økonomiske situation.

 

Hold udkig efter den endelige ÅOP (årlige omkostninger i procent) når du modtager dit lånetilbud. Det er et procenttal, der angiver hvor meget det koster om året at tage det lån, som du har modtaget tilbud på. ÅOP-tallet skal altid oplyses, når du låner penge, og du kan derfor benytte det til at sammenligne lånets omkostninger med andre udbydere.

 

Hvilke krav har Ferratum til ansøgere?

Alle lånevirksomheder stiller krav til deres lånere – nogle af dem er praktiske og andre er lovmæssige. De fleste steder, hvor du kan låne penge, vil du opleve krav til dig som låner, der minder meget om dem Ferratum stiller. Vi har indsamlet en liste over de ting, som du skal kunne opfylde som potentiel lånetager hos den efterhånden 15 år gamle digitale låneudbyder.

 

  • – Du skal være 21 år eller ældre
  • – Du skal have et dansk CPR-nummer
  • – Du skal have en deklareret indkomst
  • – Du skal have dansk adresse

 

Et yderligere krav, som de fleste lånevirksomheder stiller, er, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI-registret eller hos Debitor Registret.

Lån uden dokumentation

Du behøver ikke at have nogle dokumenter klar til indsendelse – Ferratum indhenter de relevante informationer, som de skal bruge, under ansøgningsprocessen. Naturligvis med dit samtykke. Det gør det hurtigere og meget enklere for dig som kunde og de kan lave deres kreditvurdering på få minutter.

Ferratums låneproces

Når du skal ansøge om et lån hos Ferratum så foregår det via internettet. Det er, med andre ord, en 100 procent digital ansøgningsproces, som du kan udfylde, hvor som helst og når som helst – selv fra din telefon.

 

Det hele starter på Ferratums hjemmeside. Her er en låneberegner, det første du ser. Du vælger blot, hvor meget du ønsker at låne, hvorefter du kan se låneberegneren justere din månedlige ydelse, dine omkostninger, og så videre.

ferratum kredit ansøgning

 

Når du har lagt dig fast på, hvor meget du vil ansøge om, klikker du blot “Ansøg nu”, hvorefter du vil blive ført videre til næste trin i processen. Her skal du udfylde diverse oplysninger; dit fulde navn, dit CPR-nummer, din e-mailadresse, dit telefonnummer, hvilken bank du benytter og en eventuel kampagnekode. Det tager højst et par minutter, og så er det bare at klikke “Anmod nu” – hvorefter de sidste detaljer afklares, og dit lån godkendes inden for 5 minutter.

Når dit lån er blevet godkendt, og du har underskrevet dit endelige lånetilbud med dit NemID, vil pengene blive sat til overførsel, hvorefter de står på din bankkonto inden for 45 minutter. Lynhurtig service kan man vist godt kalde det.

Lån sikkert og trygt hos Ferratum

Ferratum går naturligvis op i at passe på dine personlige oplysninger, som der selvfølgelig er en del af, i løbet af sådan en låneproces. Herunder dit CPR-nummer og noget så banalt, men egentligt vigtigt, som hvor du har bank. Derfor har de krypteret deres hjemmeside, så forbindelsen er sikker. Det besværliggør adgangen til deres hjemmeside, og dermed dine data for uvedkommende. Du kan altid kende en sikker og krypteret forbindelse, ved at se om hjemmesidens URL starter med https i stedet for http. Derudover, kan du ofte genkende sider udstyret med et SSL-certifikat (et certifikat, der tildeles hjemmesider med en krypteret forbindelse), ved at kigge efter et ikon af en låst hængelås ved siden af hjemmesideadressen i din internetbrowser.

 

Skal du låne hos Ferratum?

Hvis du er på udkig efter et fornuftigt prissat lån, med hurtig behandlingstid, god service fra en virksomhed med mange års international erfaring, så er Ferratum et rigtig godt bud. Her bliver du behandlet ordentligt, dine oplysninger er beskyttet gennem en krypteret forbindelse, der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til og så kan du ansøge ligegyldigt, hvor du er, bare du kan komme på internettet.

Derudover, giver Ferratum dig muligheden for at springe den månedlige betaling over, to måneder om året, hvis økonomien har brug for et ekstra pusterum. Omvendt, får du også muligheden for at betale mere tilbage end den månedlige ydelse, når du har muligheden for dette. Dit lån er dermed super fleksibelt og det hjælper dig med at spare på renterne og komme hurtigt videre i dit låneforløb.

Med lange åbningstider hos deres kundeservice, står søde Ferratum-medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til ansøgningsprocessen, dit lån, tilbagebetalingen, en regning, eller lignende.

 

Så alt i alt, så er Ferratum et rigtig godt bud på en udbyder af dit næste hurtige lån under 20.000 kroner. Skal du bruge flere penge end Ferratum tilbyder, så kan du med fordel kigge på de 3 mest populære kviklån herunder:

 

Ferratums adresse og kontaktinformationer:

ferratum.dk

Ferratum Denmark ApS

Strandvejen 125

2900 Hellerup

Danmark

TLF:+45 70 10 20 47

E-mail: kundeservice@ferratum.dk