Anna Finans Lån 75000 kr fra 18 år

anna finans

Anna Finans

En ny låneudbyder blandt de efterhånden mange i Danmark er Anna Finans. De giver dig muligheden for at låne helt op til 75.000 kroner, med udbetalingen på blot 10 minutter, og en automatiseret godkendelsesproces, der giver dig svar inden for bare 30 sekunder.

anna finans lån

 

Mens der er mange virksomheder, der låner penge ud til danskerne, så er det de færreste, der tilbyder lån helt op til 75.000 kroner. Hos Anna Finans kan du derfor, som et af de eneste steder, vælge at låne alt mellem 3.000 kroner og 75.000 kroner med intervaller af 1.000 kroner.

Ansøgningsprocessen er helt digital online, og kan udfyldes på få minutter. Man vælger blot, hvor meget man ønsker at låne, hvor lang tid man vil have til at betale lånet tilbage, og så modtager man et helt uforpligtende lånetilbud med det samme. Alt sammen nemt og særdeles hurtigt, helt uden, at du behøver at forlade dit hus.

Læs med videre her i vores guide til Anna Finans, og bliv klogere på hvilken slags virksomhed det er, hvilken løbetid du kan få, hvordan du ansøger om et lån, og hvilke krav de stiller til dig som ansøger.

 

Information om Anna Finans

Det er den finsk virksomhed Draivi Media Oy, der står bag Anna Finans, samt en række andre lånevirksomheder i Finland, Danmark, Sverige, Norge, Spanien, Tyskland og Polen. På tværs af landene havde de i 2017 mere end 2.500.000 brugere på tværs af de syv markeder, som de befinder sig på.

Den succes, som de må sige at have opnået, betyder, at de er en virksomhed, der har formået at effektivisere og digitalisere det at udbyde lån i sådan en grad, at det virkelig kommer til gode for forbrugere som dig og mig.

En yderligere sikkerhed for dig som lånetager er, at det ikke er Draivi Media Oy, der står for selve det at låne pengene ud. De samarbejder nemlig med danske Basis Bank A/S, som står bag økonomien når det kommer til at låne pengene ud. Basis Bank A/S er, som navnet antyder, et registreret aktieselskab. De holder til på Teglholm Allé 15 i København SV – og har vundet priser, som blandt andet vækst-prisen til Årets Bank i 2018. Læs mere om prisen her.

Anna finans er eksperter i hurtige lån

Som nævnt tidligere, så er Anna Finans en digital virksomhed. Det betyder, at de har specialiseret sig i at automatisere alle de processer, som ellers normalt set, tager lang tid, når man skal låne penge.

Ansøgningen udfylder du hurtigt og nemt på deres hjemmeside, hvorefter den automatiske godkendelsesproces vurderer dig, og giver dig svar på blot 30 sekunder. Herefter skal du blot underskrive dit uforpligtende lånetilbud, og pengene vil blive overført med en straksoverførsel, så de står på din konto inden for 10 minutter. Nemmere og mere effektivt kan det nærmest ikke blive.

Man begynder så småt at kunne se nogle af de mange fordele, som et lån hos Anna Finans har for dig som forbruger.

Læs med videre i vores anmeldelse af Anna Finans, og bliv klogere på hele ansøgningsprocessen, tilbagebetalingsperioden og hvilke krav du bliver stillet som kunde til et Anna Finans Lån.

 

Hvor meget kan man låne hos Anna Finans?

Men inden vi når så langt, så tager vi lige et hurtigt kig på, hvor mange penge du kan låne hos Anna Finans.

Når du går ind på deres hjemmeside, vil du blive mødt af en låneberegner. Den består af to slidere, som du kan justere på. Den ene har overskriften lånebeløb, og den anden giver dig mulighed for at tilpasse lånets løbetid. Når du justerer på lånebeløbet, vil du se, at det strækker sig fra 3.000 kroner til 75.000 kroner, med intervaller på 1.000 kroner.

Efterhånden, som du leger lidt med det beløb, som du ønsker at låne, vil du kunne se at den månedlige ydelse ændrer sig. Jo mere du låner, jo højere bliver den månedlige ydelse, og omvendt, jo mindre du låner, jo lavere bliver den. Det giver ret god mening og er til at forstå selv for folk der skal have deres første kviklån.

Men lånebeløbet er ikke det eneste, som der er vigtigt her. Du har nemlig også muligheden for at justere på lånets løbetid. Og det gør du i slideren nedenunder.

Anna Finans tilbagebetalingsperiode

Når du har valgt dit endelige lånebeløb, er det nemlig tid til at finde ud af, hvor lang løbetiden på dit lån hos Anna Finans skal være. Du kan justere mellem 12 måneder og 72 måneder (1 år og 6 år), med et års interval. Det vil sige, at for hver gang du justerer på løbetiden, så gør du det med ét år ad gangen.

Grundet det relativ store interval på tilbagebetalingsperioden vil du også se at den månedlige ydelse ændrer sig rimelig drastisk. Jo længere løbetiden er, jo lavere bliver din månedlige ydelse, og omvendt, jo kortere løbetiden er, jo højere bliver din månedlige ydelse.

Det vil sige, at hvis du vælger et højt lånebeløb, og en kort løbetid, så får du en høj månedlig ydelse, men til gengæld ender du med at afbetale din gæld hurtigere, samt spare en masse renteomkostninger. På den anden side, så kan du også få en meget lav månedlig ydelse, hvis du vælger et lav lånebeløb og en lang løbetid, men her vil du nå at skulle betale mange renteomkostninger henover de næste mange år.

 

Det fantastiske ved Anna Finans er, at de giver dig muligheden for at tilpasse lånet, lige præcis så det passer til dig, dine behov og din økonomi.

 

Vi anbefaler naturligvis altid, at man, inden man tager et lån, sætter sig ned og kigger på hvor mange penge man har råd til at betale om måneden. På den måde vælger man ikke en for høj månedlig ydelse, som man ikke kan betale tilbage, og dermed ender med at få rykkergebyrer, men man vælger heller ikke en for lav månedlig ydelse, der ender med at give en flere renteomkostninger end nødvendigt.

Når du er tilfreds med lånets opbygning, så klikker du blot “Ansøg om et lån her”, hvorefter du vil blive bedt om at udfylde diverse oplysninger, som er nødvendige for at Anna Finans kan udbetale pengene til dig – og så er det blot at tag en slurk af kaffekoppen, mens du venter de 30 sekunder på at blive godkendt.

 

Hvilke krav har Anna Finans til folk der ansøger om et lån?

For at få lov at tage et lån hos Anna Finans er der en mindre række krav, som du skal opfylde. Nogle af dem er rent praktiske krav, og andre er lov- og etikmæssige. Fælles for dem alle er, at det ikke er nogle krav, som du ikke også bliver mødt af ved andre troværdige låneudbydere i Danmark. Vi har indsamlet en liste over det, der bliver forventet af dig som kunde:

 

  • – Du skal være 18 år eller ældre
  • – Du skal have et dansk CPR-nummer, samt NemID.
  • – Du skal have fast indtægt
  • – Du skal have fast bopæl i Danmark

 

Og så, er det vigtigt, at du ikke står registreret som dårlig betaler i hverken Debitor Registret eller RKI.

 

Sådan låner du hos Anna Finans

En af de store fordele ved Anna Finans er helt klart deres digitale, internetbaserede ansøgningsproces. Det betyder nemlig, at du ikke behøver at møde op i en bankfilial inden for normal åbningstid, for at ansøge om et lån. Du skal blot have en enhed, der kan gå på internettet, og så er du sådan set klar til at søge om et lån hos Anna Finans.

anna finans ansøgning

Ansøgningen starter du på Anna Finans’ hjemmeside. Her bliver du, som nævnt tidligere, mødt af en låneberegner, der giver dig muligheden for at vælge, hvor meget du ønsker at låne mellem de 3.000 kroner og 75.000 kroner, som Anna Finans tilbyder deres kunder at låne. Derudover, skal du også vælge hvor lang tid, du vil have til at betale dit lån tilbage. Her kan du vælge fra ét til seks års løbetid.

Når lånets omstændigheder er fastlagt, klikker du blot ansøg nu, hvorefter du vil blive bedt om at udfylde enkelte oplysninger. Det tæller blandt andet dit telefonnummer, din e-mailadresse, og senere i processen også dit CPR-nummer og kontonummer.

Når du har udfyldt alle trinene i processen, skal du blot vente et halvt minuts tid på at modtage svaret på din ansøgning. Det foregår nemlig helt automatiseret, baseret på de oplysninger, som du har udfyldt under ansøgningen.

Når du er blevet godkendt vil du modtage et endeligt, men uforpligtende, lånetilbud, som du kan kigge igennem i ro og mag uden en stressende bankrådgiver ved siden af dig. Når du har læst det igennem, og er tilfreds med indholdet, så skal du blot underskrive med NemID, hvorefter pengene vil blive sat til straksoverførsel til det kontonummer, som du angav under ansøgningen.

 

Vi anbefaler altid, at du kigger på ÅOP-tallet (årlige omkostninger i procent) i dit endelige lånetilbud. Det er lovpligtigt at alle lånetagere skal informeres om hvad deres ÅOP er. Det er et procenttal, der angiver hvor store omkostninger til lånet er, og det kan bruges til at sammenligne diverse lånetilbud. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet, så enkelt er det

 

Alt efter hvor mange pauser du holder undervejs, bør det ikke tage mere end 5-10 minutter fra du går ind på Anna Finans’ hjemmeside, til du er blevet godkendt og pengene er sendt til overførsel. Det kan man da kalde et hurtigt lån.

Sikker hjemmeside hos Anna Finans

Hos Anna Finans er man naturligvis klar over, at de behandler dine sensitive oplysninger. Derfor, har de også gjort en aktiv indsats for at holde uvedkommende væk. Hjemmesiden er nemlig udstyret med et såkaldt SSL-certifikat, som symboliseres med en låst hængelås ved siden af webadressen i din internetbrowser. Et SSL-certifikat, som i øvrigt også kan genkendes ved at webadressen starter med https i stedet for http, er garanti for at din forbindelse til hjemmesiden er krypteret og sikret, og dermed er dine data også beskyttet under indtastningen.

Skal du låne hos Anna Finans?

Anna Finans giver rigtig god mening, hvis du er på udkig efter et lån på op til 75.000 kroner. Her er løbetiden længere end hos de fleste kviklån, hvilket kan gøre det mere overskueligt at betale lånet tilbage. Samtidig betyder det også, at ÅOP’en er lavere end hos mange af konkurrenterne.

 

Kombineret med en lynhurtig godkendelsesproces, straksoverførsel af det lånte beløb, samt en enkel og meget hurtigt overstået ansøgningsproces, er Anna Finans et rigtig godt bud på dit næste lån.

Lån 18 år hos Anna Finans

Og så er det naturligvis en kæmpe fordel for dig, der først lige er blevet myndig. Anna Finans er nemlig en af de få udbydere, der tilbyder lån til 18-årige. Hvor mange udbydere har højere alderskrav, så er det muligt at låne hos Anna Finans, så snart du er fyldt 18 år.

Så alt i alt, kan vi kun sige god for Anna Finans og anerkende den store popularitet de ynder hos de danske lånekunder.

 

Anna Finans’ adresse og kontaktinformationer

AnnaFinans

Draivi Media Oy

Alvar Aallon Katu 5 B LT1

00100 Helsinki

Finland

Kontakt dem på E-mail info@annafinans.dk